dimecres, 23 de juny del 2010

MISSATGE DEL PRESIDENT


Missatge de fins a l’altra:

En primer lloc i com no podia ser menys, a títol personal, agrair a tots tan inestimable companyia.
Al transcurs de alguns anys i de moltes experiències en esta mena de bogeria, que es diu Quebrantahuesos, anem apreciant mes si cal no el número de participants, si no a les persones que any darrere any s’animen a seguir fent cada vegada mes gran un grup, que alguna cosa deu tindre perquè indubtablement enganxa.

L'any passat érem alguns mes en el viatge, però vos dic de veritat que encara que em saben mal algunes absències i mes les dels amics que per desgracia mai no tornaran, no es menys cert que com si d'una tria dels millors es tractara. O tal volta per a tindre contents als que ens falten, enguany tots els presents se haveu superat.

I tots inclou com no, al magnífic conductor I a les immillorables acompanyants. Encara que elles no foren conscients, el que alguna volta passa per Portalet, al llom d’una d’aquestes maquines de tortura i sent una veu o reconeix un rostre familiar, en eixes circumstancies de esforç sobrehumà, cregueu-me que no heu oblida mai. Per això I en nom de estos campions, es una obligació donar-vos les gracies de manera especial.
Amb un aplaudiment que es teniu ben guanyat!

Crec que mes paraules sobren, sols em resta demanar que estos encontres es repeteix-en moltes voltes, al menys dos vegades al any.
Ens vegem el dimecres de danses.

Eduardo Beltrán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada