dimarts, 22 de juny del 2010

IL.LUSSIONS I DESPAGOS- QH-10


Quina ili.lussió teníem abans de començar la batalla, amb quines ganes començarem tots a remar per a fer la mes dura de les Quebrantahuesos que recorden els que mes vegades han anat.
Tots sabíem que de segur ens vanyariem, que passaríem penúries però tots decidirem eixir com a braus.
Esta edició serà recordada no per els temps aconseguits, sinó per la valentia dels que aconseguireu acabar-la, o la decepció dels que moriren al intent.
Hi ha que recordar que açò es una afició, no una obligació, però tots ens heu prenem com a tal, tots anàvem carregats de propòsits que teníem l'obligació de complir i que l'oratge no ens ha deixat.
Teniu que saber que des-de el maillot groc fins al que va arribar l'ultim es mereixeu no un diploma ,sinó un reconeixement com el que aquest escrit està fent-vos de la valentia demostrada.
Als que no hem pogut acabar siga per coneixent, per averia mecànica o per un tall de digestió se ens ha quedat una sensació de RABIA E IMPOTÈNCIA, que no li desitge a ningú, sinó ,pregunteu a Caravaqueta la malixia que tenia, a mi no em pregunteu res que no estic d'humor.
A les dones no mes he de dir- vos, de part de tots els ciclistes que gracies per aguantar tant els entrenaments com els mal oratge que patireu. Personalment moltes gracies per arreplegar-me quan vaig caure.
Ara tenim un dilema, jo no volia tornar, però me veig en l'obligacio de fer-la de nou , perquè no tinc un bon record. Javi i jo ja estem planificant la tornada a Sabiñanigo, si ens inscriuen al 2011, estarem de nou allí .
ESTEU FETS DE FERRO, TANT ELLS COM ELLES
CESAR TOLDRA

1 comentari:

  1. Ja escriure la meua crónica, quan tinga un ratet. Sols confirmar les paraules de Cesar, esta edició quedará en la memória de tots es que d'alguna forma l'han vixcut.
    Se que no te fa falta, que t'animes tot sol, pèro per si de cas, et dic que lluitares fins l'autentica extenuació i feres mes del que a ningu se li pot demanar.
    Per a mi, desde qu'arribares a la frontera del Portalet eres si cap, encara mes CAMPIO!!!

    Un abraç.
    Eduardo.

    ResponElimina