diumenge, 26 de juny del 2011

La QH segons Boro


QH 2011
Un altre any hem anat cap a Sabiñanigo amb molta ilusió i ganes de gaudir d´un cap de setmana de Bici i sobretot de disfrutar dels amics o de la familia de la Bici, com vullgau dir-ho.(Es que.. mos volem molt!).
Jo que crec que cada any mos superem, tant en la organisació ,com en lo be que ho passem, no parle de la bici perque ahi cada uno dona tot el que te i acabarla si deu vol i no el pasa res ja es un EXIT.
En el tema dels agraiments la llista es molt llarga:
-Al matrimoni Ernesto i Encar (super-logistica Confeccio de Viatjes) que pareix pobres que tinguen una agencia de viatjes i nomes fem que cambiar i cambiar i no se com s´aclarixen( i tot sense fer una mala cara).
- El presi que es fa carrec de que la gastronomia no falle en el viatje i durant tot l´any(que president tenim de més categoria).
-Les dones que estagueren aguantant tot el rosari de corredors per a donar anims a tots (encara que en algu es despistaren) i tambe per cuidarme ja que este any la meua dona no anava.
- El xofer que eixe xicon no pot ser mes bon element ( no s´enfada ni pegantli).
- Als amics de la bici per les hores que gaudim tot l´any junts entre esforç i risses.
- I sobretot a la meua DONA i a la meua xica AITANA que m´han ajudat per a que jo entrenara tot l´any, sacrificanse de moltes coses (LES VUIC MOLT).
Hem despedeix diguent-vos que mos vetjem si ens seleccionen al 2013.
Un abraç molt fort
Boro Olmos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada