dimarts, 4 de juny del 2013

CC Guadassuar a La Titànica

El passat dissabte 1 de juny es va celebrar la primera edició de la marxa ciclista La Titànica a Orpesa, una prova que tant per els 203 Km. de dur recorregut, com per l'esforç de l'organització es pot convertir en un referent a nivell nacional i on  acudirem 19 ciclistes del nostre Club, el segon mes nombrós dins dels 800 participants.
A la ja esmentada dificultat del recorregut es va sumar per endurir-la un poc més si cap, un vent que bufava amb molta força i pràcticament en la major part del itinerari, per estos magnífics paisatges de l'orografia castellonenca, que sols té de plana el cognom de la capital. Un vent que no permetia un moment de relax i que va fer les baixades especialment perilloses.

Perfil de La Titànica

Com podeu vore al perfil, la volta no té un metre de transició, les fortes pujades amb moltes rampes de un 20 % de desnivell, empalmen amb uns descensos molt tècnics i de firmes no sempre a les millors condicions. L'estat de l'asfalt pot ser l'únic punt negatiu de La Titànica, ja que en molts trams no es el mes aconsellable per la practica del ciclisme.
  
Esperant l'eixida





Els últims moments de tensió abans de l'eixida es comparteixen amb la gent coneguda, algun comentari d'última hora, els típics consells de prudència i detalls del recorregut que ens espera, ja sols resta desitjar: que la força ens acompanye!    






Els nostres ciclistes, deixaren el pavelló ben alt, com no! Cadascú tracta de donar un poc més del que té i en estes proves agonístiques sempre es trau d'on no queda.





Cal destacar la meritòria actuació de Jose Rios amb el lloc 38



 I Juan Canut en el 87, els dos referents de la temporada, i es que el treball ben fet es nota.







 Encara que seria molt injust no valorar a tota la resta, en la bici l'esportiste sempre lluita contra el seus límits i de fet es sol dir que qui aplega l'ultim es qui més pateix.


     

  
 Esta lliçó la tenen ben apresa la gent del nostre Club, els que passen després la meta tenen la sort de contar amb els companys que t'esperen per donar-te  el més gran dels regals: Saber que la teua gent t'aprecia com el que més !   

5 comentaris:

  1. Enhorabona a tots, campeons. Sols veient el perfil hi ha per a caure mal.

    ResponElimina
  2. Que bona gent i quins bons amics per a recórrer kilòmetres. Amb vosaltres es pot anar arreu que el bon ambient, el companyerisme i l'amistat sempre estan ahí.

    ResponElimina
  3. COm sempre on aneu es feu notar de manera positiva. Vos note a faltar.
    el vostre amic.
    CESAR

    ResponElimina
  4. Ernesto Añó: Hem passat un bon cap de setmana en companyia de les nostres dones, per això els done les gracies a totes per fer-nos passar uns bons dies de ciclisme.

    ResponElimina
  5. Este comentari va dedicat a José Rios ( El Romagnolo). Ciclista d' una clase incalculable, noble, generós sempre amb els companys, sempre es el primer en fer un relleu i el últim en abandonar la lluita.
    Després d' aver passat una delicada operació de columna, amb una Hérnia Discal, passat el temps, la seva recuperació, estic segur, sense dupte, ha segut, gracies a eixa força de voluntat i poder de sacrifici que demostra sempre allá on va d'amunt la bicicleta. Sols me queda com no donar lenhorabona als companys de Guadassuar que l'acompanyaren en esta Travessa i com no llevarme el sombrero si cal per lessibició de José L Rios Lopez ( El Romagnolo).
    Firma:
    Un Admiraor.

    ResponElimina