dissabte, 3 de desembre del 2011

ÈXIT DE LA PRIMERA CRONOESCALADA GUADASSUAR


Un total de 16 han sigut els valents que s'han afrontat aquest matí de dissabte a la I Cronoescalada Guadassuar. El dia pareixia que no acompanyaria, i així ha sigut, però després de la cronoescalada. 

A les 8:00h em eixit des de l'ermita per tal d'anar cap a Simat, on començava la cronoescalada. Una vegada allí, i després d'alguns problemes en la cobertura per a començar la prova, a les 9:24h s'ha donat l'eixida al primer participant.

Cal destacar l'ajuda al cronometratge per part de Jose Palau i Salva Barberà (MOLTES GRÀCIES), i al video/moto i organitzament de Eduardo Beltran i Ricardo Vico. Així mateix també la presència com a espectador del tio Juan Roig.
Esportivament no hi ha hagut moltes sorpreses. Feli ha demostrat el magnífic estat de forma, ja que prompte començarà la temporada de ciclisme. Jose Rios ha sigut el segon en arribar demostrant la seua valia com a ciclista, com a persona no cal dir-ho. I el tercer a estat Rubén Marqués, amb una magnífica cronoescalada.

Com que hi havia premi d'esmorzar per al primer i l'últim, aquest ha estat Vicent Osca, què poc a poc va posant-se millor.

Magnífic dia que segur que repetirem. Gràcies als organitzadors Eduardo Beltran i Mario Bou. 

I com no, animar a la resta de membres dels dos clubs. No importa el resultat, es tracta d'un dia de germanor i convivència. Hui no ha sigut el millor dia per l'oratge, però esperem a l'altra comptar amb la major par de tots els membres.
                                                                                                              
Açò és un Club: GUADASSUAR                                                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada