dijous, 4 de febrer del 2010

PREPARACIO QUEBRANTAHUESOS 2010
Aquest any la preparació per a fer la Quebrantahuesos va a ser diferent, clar qui tinga ganes. Es van a fer 2 eixides social per a passar les nits de divendres i dissabte fora. No serà con anar a Altea, no se va de festa es va a entrenar. Eixirem divendres a la nit , dormirem a l'alberg, el dissabte de matí farem una eixida llarga, de vesprada descansarem i el Diumenge en farem un altra llarga, dinem i ens tornem a casa.
Perquè fem açò?
Primer perquè al eixir desde fora farem rutes diferents, segon, perquè el preu de la Pensió completa es 19 € ( impressionant) dormir i menjar,( El cap de setmana costa 40 €/ persona) i el mes important perquè serà molt divertit fer convivència amb vosaltres.
Les rutes encara no estan marcades però farem per trobar-les, me he de ficar amb contacte amb els clubs ciclistes de la zona i de segur que ens ajuden. M 'agradaria ferles de 180 a 200 km cadascuna.
Heu de tindre clar que un alberg no es un hotel, hi han habitacions de 2 i de 4 persones, es reserva plaça no habitació, solen deixar que te arregles tu la distribució però si fan falta places ells te les arreglen sense tindre en compte les teues eleccions.Jo he anat varies voltes i sempre me han deixat triar, però per si de cas heu de saber-ho.
Els caps de setmana son:
•16-18 abril : l'alberg Argentina ( Benicàssim), Açi està el Desert de les palmes i les rutes seran per l'interior de Castelló.



•28-29 de Maig: L'alberg la Marina ( Moraira --Teulada), a aquest Alberg es on Eduardo Chozas fa el Campus de Ciclismo,




Falta vore les Rutes però també estaran xulesEls 2 Albergs estan molt , molt be, es menja be, es dorm be, he parlat amb els directors i ens guarden les bicis., vos deixe l'adreça d'internet per que que pegueu una miradeta, http://www.ivaj.es/ivaj/opencms/IVAJ/es/albergues_y_campamentos/albergues_del_ivaj.html, Encara no hi ha res clar, els caps de setmana no es poden canviar perquè els altres ja esta tot complet.Tenim fins la setmana 22 de Febrer per a fer la reserva , qui interessat en vindre amb la família que parle amb mi.Es la primera vegada que organitzem aquest esdeveniment, heu de tindre paciència per a que les coses vagen be, però de segur que heu passarem molt be.

1 comentari:

  1. Sense qu'es mosqueje Cesar:

    ¿El plantejament de dos etapes seguides de 200Km. no vos sembla un poquet HEAVY?
    Jo només ho deixe caure.....
    ¡Penxeu comentaris!, a vore eixos máquines que ja se qu'esteu molt forts. ¿Però, tant?

    De totes formes, jo m'apunte, ¡faltaría més!.

    Eduardo.

    ResponElimina